Team Matchis fietst de "TT Drenthe 500" time trial

van totaal € 2.000 (13%)

In Augustus 2018 doet team Matchis mee aan de "TT Drenthe 500". Het team bestaat uit Marijn Versteeg en Tim Hezemans. Tijdens de TT Drenthe 500 (Time Trial 500) moeten deelnemende teams 500km op een racefiets afleggen in een zo kort mogelijk tijd. Het snelste team wint. Vanwege de afstand wordt dit ook wel een monstertijdrit genoemd. We fietsen beide 250km en wisselen elkaar in estafette vorm af.

Meer informatie over dit evenement is hier te vinden:

www.ttdrenthe500.nl

Helaas is de kans op een donormatch klein. Daarom hebben wij het idee opgevat om door middel van onze sport geld in te zamelen voor stichting Matchis. Hiermee kunnen er nieuwe donoren gevonden worden en is de kans op het helpen van een patient groter.

Wij benaderen bedrijven met de vraag ons te sponsoren voor dit evenement. Het idee is om 0,50 euro per gefietste kilometer te doneren. Maximaal dus 250 euro per sponsor als we de finish halen. Persoonlijke donaties (met lagere bedragen) zijn uiteraard ook meer dan welkom en motiveren ons extra voor deze wedstrijd.

In aanloop naar het evenement zullen wij nieuws/updates plaatsen. Hou de actiepagina daarom in de gaten!

Marijn Versteeg & Tim Hezemans

Marijn Versteeg

marijnversteeg@gmail.com

Bekijk alle donateurs
06-12-2017 | 16:18
20-11-2017 | 15:28 HI Marijn, wat een goede actie! Wat goed dat je gaat inspannen voor kinderen met Leukemie! Ja, graag steun ik je in je missie en heb zojuist een donatie gedaan. Veel succes, en tot gauw.