Team Matchis fietst de "TT Drenthe 500" time trial

Nog te gaan

Streefbedrag behaald
van totaal € 1.250 (109%)

In Augustus 2018 doet team Matchis mee aan de "TT Drenthe 500". Het team bestaat uit Marijn Versteeg en Tim Hezemans. Tijdens de TT Drenthe 500 (Time Trial 500) moeten deelnemende teams 500km op een racefiets afleggen in een zo kort mogelijk tijd. Het snelste team wint. Vanwege de afstand wordt dit ook wel een monstertijdrit genoemd. We fietsen beide 250km en wisselen elkaar in estafette vorm af.

Meer informatie over dit evenement is hier te vinden:

www.ttdrenthe500.nl

Helaas is de kans op een donormatch klein. Daarom hebben wij het idee opgevat om door middel van onze sport geld in te zamelen voor stichting Matchis. Hiermee kunnen er nieuwe donoren gevonden worden en is de kans op het helpen van een patient groter.

Wij benaderen bedrijven met de vraag ons te sponsoren voor dit evenement. Het idee is om 0,50 euro per gefietste kilometer te doneren. Maximaal dus 250 euro per sponsor als we de finish halen. Persoonlijke donaties (met lagere bedragen) zijn uiteraard ook meer dan welkom en motiveren ons extra voor deze wedstrijd.

In aanloop naar het evenement zullen wij nieuws/updates plaatsen. Hou de actiepagina daarom in de gaten!

Marijn Versteeg & Tim Hezemans

Marijn Versteeg

marijnversteeg@gmail.com

Bekijk alle donateurs
14-05-2018 | 20:52
14-05-2018 | 17:10
14-05-2018 | 10:37 Mooi initiatief en succes met deze afstand!
13-05-2018 | 21:34 mooie actie voor zowel sporters als ontvangers. Succes
12-05-2018 | 21:55 Succes!
Bekijk alle

Update van onze actie!

11-01-2018 | 21:17 Hallo iedereen, Nu het nieuwe jaar is begonnen vonden we het tijd voor een update over onze actie. Er is in de tussentijd namelijk veel gebeurd en daar informeren wij jullie graag over. Sponsoren. Goed nieuws! Er zijn steeds meer bedrijven en particulieren die onze actie een warm hart toedragen en ons willen steunen tijdens dit evenement. Hierdoor staat de "thermometer" inmiddels al op dik 600 euro. Dit is geweldig nieuws en we hebben hierdoor ons streefbedrag al bijna gehaald! Door alle steun kunnen we de lat misschien nog wel hoger leggen en meer geld inzamelen voor Stichting Matchis. Onlangs heeft Hoogeveen Mannenmode met vestigingen in Hoogeveen, Hardenberg, Ommen en Dedemsvaart zich als sponsor gemeld. Deze leuke kleding/modezaak (uit eigen ervaring) steunt onze actie met €0,50 per gefietste kilometer. Breng eens een bezoekje aan een van de winkels of kijk eens op hun website: www.hoogeveenmode.nl Wij zijn heel blij met alle donaties van bedrijven en particulieren. Hier doen we het uiteindelijk voor!!!   Team Matchis. Inmiddels hebben we team Matchis, bestaande uit Marijn Versteeg en Tim Hezemans, ingeschreven voor de TT500 en de voorbereidingen zijn in volle gang! De winter is altijd een mooie periode om het materiaal weer helemaal tip top te krijgen voor het nieuwe seizoen. Helaas een griepje hier en daar dwingt ons soms om een sportieve pauze te nemen, maar we trainen hard voor dit evenement en andere wedstrijden die op de planning staan het komende seizoen. We hebben er veel zin in en zijn heel gemotiveert om deze challenge aan te gaan. We houden jullie op de hoogte, hou de pagina daarom goed in de gaten voor updates! Met sportieve groeten, Marijn & Tim
Lees meer