Vierdaagse van Nijmegen sponsorloop

Nog te gaan

van totaal € 12.500 (17%)

 Waarom is het belangrijk dat je voor ons in actie komt?

Ieder jaar krijgen ±9000 mensen in Nederland de diagnose bloedkanker. Voor patiënten met een bloedziekte, zoals leukemie, is een stamceltransplantatie vaak een laatste kans om te genezen of voor lange tijd ziektevrij te blijven. Dit is alleen mogelijk als anderen stamcellen willen doneren. Het is nog steeds niet mogelijk om voor elke patiënt op tijd een passende donor te vinden. Daarnaast kost het veel geld om nieuwe donoren te werven, registreren, en typeren. Help ons, maak je sterk voor Matchis en draag een steentje bij om het doel te bereiken: Voor iedere patiënt een passende donor!

Wat doen wij met de opbrengst van jouw actie?

Stichting Matchis is een non-profit organisatie met een vestiging in Leiden en Nijmegen. Wij zoeken voor patiënten die behandeld worden in Nederland een match in het wereldwijde bestand, daarnaast coördineren en begeleiden wij donoren in Nederland gedurende het hele proces van stamceldonatie. De opbrengst van jouw actie wordt geheel ingezet om nieuwe stamceldonoren te registeren.

Hoe helpen we jou?

Onze 4-daagse wandelaars worden al jaren in de watten gelegd! We werken samen met de personeelsvereniging van NXP en bieden dagelijks verzorging op 2 locaties langs de route aan. Bovendien organiseren wij een informatieavond begin juni. Deze drukbezochte avond waar een ex-patiënt en donor aan meewerken, staat in het teken van het werk wat wij doen waardoor u goed geïnformeerd en gemotiveerd sponsors kunt zoeken. Daarnaast blikken we na afloop terug op de 4-daagse tijdens een gezellige borrel.   

Als sponsorloper ontvangt u van ons gratis:

    • Een uitnodiging voor de informatieavond.
    • Goodie bag met herkenbare T-shirts, stevige regencape of pet,
    • kortingsacties bij diverse bedrijven;
    • Gebruik Verzorgingsposten (koffie, thee, soep, water, versnapering, blarenprikkers en masseurs)
    • Uitnodiging voor een gezellige borrel na de 4-daagse

De minimale sponsorbijdrage om gebruik te maken van bovenstaande service is €80,00. Bij een sponsorbedrag >€100 ontvangt u een aandenken van stichting Matchis.

Heeft u een startbewijs voor de Nijmeegse 4-daagse en wilt u dit jaar met een extra goed gevoel de finish behalen? Loop dan mee voor Matchis en geef patiënten een kans op toekomst. Meedoen? Kom in actie voor Matchis maak je sterk voor Matchis en meld je aan als deelnemer of sponsor een deelnemer.

Margot van den Akker

margot.vandenakker@matchis.nl

0611608254

Bekijk alle donateurs
20-04-2018 | 10:07 Aan: De 50 voor Matchis
20-04-2018 | 06:37 Aan: Niet lullen maar lopen
19-04-2018 | 09:12 Aan: Merel Hallo meisje, nu nog goed trainen wil je op vrijdag wel inhalen op Via gladiolen . Veel succes kus Omi
18-04-2018 | 18:55 Aan: Nijmeegse Vierdaagse for Matchis Fantastisch om mensen met haematologische ziektes zo te helpen. Sucess.
17-04-2018 | 22:13 Aan: Vierdaagse lopen voor matchis Succes!!! Groeten Puck, Luca, Evi, Sid en Hes
Bekijk alle

Informatieavond Vierdaagse van Nijmegen

06-03-2018 | 10:07 De datum dat wij de informatieavond organiseren is bekend. Zet vrijdagavond 8 juni alvast in de agenda. Locatie: Radboudumc Het programma en uitnodiging volgen de 1e week van mei.     Vragen? Promotiemateriaal nodig? Neem dan s.v.p. contact met mij op. Hartelijke groet, Margot van den Akkermargot.vandenakker@matchis.nl
Lees meer