Spartanen Training zet zich in!

Normal 9d01ecb1488acac099892bc7dcde3335e9f43176
van totaal € 1.000 (0%)

Wij staan samen sterk voor Stichting Matchis,

In de maanden oktober t/m december staan wij sterk voor Stichting Matchis. Dit houd in dat wij een deel van de opbrengst van de aankomende trainingen gaan doneren.

Waarom is dat nou zo belangrijk?
Stichting Matchis zoekt naar stamceldonoren voor patiënten met leukemie of andere ernstige bloedaandoeningen. Stamceldonatie gaat over mensen. Het gaat over mensen die ziek zijn en beter hopen te worden. Om deze mensen te helpen hebben ze meer donoren nodig en om meer donoren in te kunnen schrijven heeft deze Stichting geld nodig.  Want elke nieuwe donor kost €50,-

Tijdens deze campagne proberen wij zo veel mogelijk geld op te halen voor ernstig zieken patiënten. Want iets voor elkaar betekenen geeft een goed gevoel.

Wij van Spartanen Training gaan door waar andere stoppen. In elke training staat samenwerken en doorzettingsvermogen centraal. Waarom trainen we dan niet voor een goed doel! Een doel waar mensen ons nodig hebben om een donor te kunnen registreren of om nieuwe donoren te werven, in de hoop op een juiste match en genezing bij ernstig zieken patiënten. Want iedereen kan het overkomen, in de familie, een goede vriend of buur.

Hoe kun je helpen?
Doe mee aan een Spartanen training! Hoe meer deelnemers hoe meer geld we kunnen doneren. Kijk op onze facebook pagina voor de training data & locaties en koop nu je ticket op www.spartanentraining.nl
Lukt het niet om mee te doen aan een training, maar wil je wel doneren? Doneer dan nu via de donatie knop!

 

Let op: Je aanmelding op deze site is geen ticket! Zonder ticket, kun je niet meedoen. Koop je ticket op www.spartanentraining.nl.

Als je mee doet met dit sportieve evenement kun je tegelijkertijd het goede doel Matchis steunen. Door sponsoren te verzamelen en geld op te halen, kan Matchis zo veel mogelijk patiënten helpen die stamceldonoren hard nodig hebben. Deel je pagina op social media om zoveel mogelijk sponsoren te verzamelen.

Help jij ons om het streef bedrag van €1000,- te behalen?

Draag jij Stichting Matchis een warm hart toe?

Doe dan mee!

Sportieve groet,

Spartanen Training

Tommy de Valk

spartanentraining@gmail.com

Bekijk alle donateurs
14-10-2017 | 12:01
Bekijk alle

Spartanen Training zet zich in

14-10-2017 | 15:36 De eerste donatie is geplaatst!Maar dit is nog lang niet voldoende.Doe mee aan een Spartanen Training op 22 oktober, deze wordt gegeven aan de Scheidingsweg 111 te Nijmegen.Training start om 09:00 en is om 11:00 uur afgelopen.Deze traing is toegankelijk voor iedereen, sportief of niet sportief iedereen is welkomMeer info op www.spartanentraining.nl of zie onze facebook pagina!
Lees meer